Video assessment met professionale acteurs

Heeft u een basisopleiding mediation gevolgd en wil je de volgende stap zetten. Om ingeschreven te kunnen worden in het register van de Mediators Federatie Nederland (MfN) dien je een assessment met goed gevolg te hebben afgelegd.

Kosten
1 DVD € 415,= (vrijgesteld van BTW)
2 DVD’s € 780,= (vrijgesteld van BTW)

 

Aantal uren
1,5 uur

 

Data
6 maart 2024

 

Locatie
Almere

 

Bestemd voor
Als u zich wilt laten registreren als MfN register
mediator

 

Maximaal aantal cursisten
5 per dag

Op zoek naar professionele begeleiding voor het maken van een video assessment? Bij ons ben je aan het juiste adres. Al vanaf het begin van het assessment zijn wij actief in het begeleiden van mediators bij het succesvol afronden van een video assessment. Waarom zou je voor ons kiezen? Hier zijn enkele voordelen:

1. Hoog Slagingspercentage: Onze aanpak heeft zich bewezen met een hoog slagingspercentage.

2. Professionele Acteurs: Onze getrainde acteurs zijn goed bekend met de vereiste competenties en zorgen voor realistische rollenspellen.

3. Video apparatuur: Wij beschikken over apparatuur die zorgt voor heldere en kwalitatieve opnames, waardoor je presentatie optimaal tot zijn recht komt.

4. Ideale Werkomgeving: Onze rustige en comfortabele omgeving stelt je in staat je volledig te concentreren op de mediation, zonder afleiding.

5. Keuzevrijheid in Rollenspel: Je hebt de vrijheid om het type rollenspel te kiezen dat het beste bij jou past, of het nu gaat om een familiegeschil, burenconflict, zakelijk geschil of arbeidsconflict.

6. Evaluatie: Na de mediation bespreken we de sessie grondig. Je ontvangt een kopie van de opname, zodat je in alle rust kunt terugkijken en een weloverwogen beslissing kunt nemen over het laten opsturen van de video door ons.

7. Volledige Ontzorging: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het verzenden van de video, inclusief een beknopte beschrijving van het geschil en een acteursverklaring, naar Intop. Wij zorgen voor een probleemloze afhandeling.

8. Flexibele Planning: Als alle beschikbare data zijn volgeboekt of als je een hele dag wilt plannen met een vaste groep, staan we voor je klaar. Neem contact met ons op, en we vinden een oplossing op maat.

9. Twee Video Opnames: Als je twee video-opnames op dezelfde dag wilt maken, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Je krijgt dan een korting op de tweede video.

Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het behalen van succes in jouw video assessment. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zijn er om jou te helpen slagen voor het video assessment.

Heeft u een vraag?

Vraag een brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?