Over Therra

Therra is in 1994 opgericht door Annemarie de Graaf. Annemarie startte als eenmansbedrijf en werkt inmiddels samen in een netwerk met andere specialisten. Op deze manier kan Therra kwaliteit leveren voor een scherpe prijs.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers en individuele deelnemers. Onze trainingen worden op basis van nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het vakgebied voortdurend vernieuwd. De behoeften van de cursist en de mogelijkheden binnen de groep staan centraal tijdens trainingsdagen. Voor onze incompany opdrachten houden we een uitgebreide intake om te garanderen dat het aanbod op maat is.

Therra werkt samen met mensen vanuit verschillende disciplines die elkaar weten te inspireren. Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor onze opleidingen, daarom werken wij alleen met trainers, docenten, mediators en coaches die hun sporen in het vakgebied ruimschoots hebben verdiend.

Wij staan bekend om onze enthousiaste en betrokken trainers, die door hun ervaring in staat zijn om méér uit een training te halen dan u voor mogelijk houdt.

Over Annemarie de Graaf

In 1994 begon Annemarie de Graaf met Therra-opleidingen met als doel om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling. Annemarie biedt naast mediation opleidingen ook workshops en trainingen aan over psychologie en begeleidt zij trainers bij hun ontwikkeling. 

Zij houdt zich al 25 jaar bezig met communicatie, conflicten en gedrag. Haar rust, deskundigheid en enthousiasme zijn kenmerkend. Daarnaast is zij als geen ander in staat om de theorie te verbinden aan de praktijk. Dit komt omdat zij dagelijks bezig is met het trainersvak, het begeleiden van teams, haar werk als mediator en individuele begeleiding als supervisor en coach. 

Wat vinden wij belangrijk

De cursusprogramma’s worden op basis van nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het vakgebied vernieuwd. Wij kijken voortdurend naar de behoeften van de groep en het individu en spelen daar op in. Voor de incompany trainingen houden wij een uitgebreide intake om te garanderen dat het aanbod exact aansluit op de vraag. Ook kan dit waar nodig tussentijds worden aangepast.
Therra werkt samen met mensen vanuit verschillende disciplines die elkaar weten te inspireren. Kwaliteit van onze diensten is belangrijk, en daarom ook de kwaliteit van de trainers en anderen met wie we samenwerken. Wij werken uitsluitend met mensen die hun sporen in het vakgebied ruimschoots hebben verdiend.

FAQ

Ja, onze opleiding is erkend door de Mediators Federatie Nederland. De Basisopleiding voldoet aan de eindtermen zoals geformuleerd door de MfN. In 2017 hebben wij een audit gehad en daaruit kwam naar voren dat Therra door eigenaar en trainer Annemarie de Graaf op professionele wijze wordt gerund. De Basisopleiding wordt met veel persoonlijke aandacht voor de individuele ontwikkeling verzorgd, waarbij de focus gericht blijft op de kwaliteit van het mediationvak. 

Wij vinden het belangrijk dat het voor u helder is wat er bij de prijs is inbegrepen. Wij zetten dit duidelijk op de website. Bij al onze opleidingen zijn inbegrepen: materiaal zoals syllabi en/of boeken, toegang tot de elektronische leeromgeving en accommodatiekosten (lunch, koffie/thee en wat lekkers). Eventuele voorovernachting of overnachting is niet verplicht. Mocht u dat wel willen dan zijn de kosten daarvan voor eigen rekening.

Dat is heel goed mogelijk. Na afronding van de Basisopleiding bij Therra en het behalen van de Kennistoets en het Assessment kunt u zich inschrijven bij het MfN. U krijgt een extra aantekening Familiemediation. Neem voor alle informatie contact met ons op. 

Wij verzorgen veel op maat gemaakte trainingen en opleidingen. Zowel kortdurende trajecten als ook langdurende trajecten. U kunt denken aan een op maat gemaakt programma voor een bestaande groep, het begeleiden van een intervisiegroep of incompany opleidingen over verschillende onderwerpen. Ook het begeleiden van startende en ervaren trainers is een op maat gemaakt traject. Wij hebben altijd een intakegesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Therra is opgericht door Annemarie de Graaf en werkt samen met verschillende organisaties en met diverse trainers en acteurs. Wij zijn flexibel en kunnen inspelen op vragen van bedrijven en particulieren.

Registraties