Opleiding conflicten en mediationvaardigheden voor professionals

Ben je betrokken bij samenwerkingsvraagstukken, conflicten of complexe gesprekken in je werk? Wil je je vaardigheden verder ontwikkelen om effectief met deze situaties om te gaan? Wil je een dieper inzicht krijgen in de psychologie van conflicten? Onze 6 daagse opleiding mediationvaardigheden en conflicten biedt een verdiepende en veelzijdige training voor deze vragen.

We hebben gemerkt dat veel deelnemers een volledige mediationopleiding volgen, maar uiteindelijk geen geregistreerde mediator worden om welke reden dan ook. Wel geven de deelnemers aan de technieken en kennis in hun huidige werk veel toe te passen, daarom hebben wij besloten om een zesdaagse training te ontwikkelen die zich richt op een aantal interessante thema’s waar je mee te maken krijgt in je werk. We behandelen de theorie over systeemdenken, patronen in relaties, communicatie theorieën, heel veel verschillende soorten vraagtechnieken en de rol van gespreksleider.

Kosten
€ 1500= (vrijgesteld van BTW)
Inclusief boek en lunch

Aantal dagen
6 dagen

Voorjaar 2024 start februari

Locatie
Almere, Utrecht of Amersfoort

Bestemd voor
Professionals die in hun werk te maken krijgen met conflicten en samenwerkingsvraagstukken

Maximaal aantal cursisten
8 cursisten

In onze opleiding Mediationvaardigheden en Conflicten wordt de theorie van conflicten, communicatie en mediation behandeld. Tijdens de trainingsdagen krijgt u van ons veel persoonlijke begeleiding en feedback.

We hebben gekozen voor een programma waarin theorie, oefeningen, simulaties, reflectie en individuele coaching elkaar zullen afwisselen. Naast het oefenen van vaardigheden besteden wij aandacht aan de individuele ontwikkeling van de cursist. Iedere cursist neemt zijn eigen stijl en vragen mee vanuit het huidige werk. Wij sluiten zo veel mogelijk aan bij de vaardigheden die iemand al heeft en voegen daar nieuwe technieken en vaardigheden aan toe.

De opleiding van Therra kenmerkt zich door:

  • Kleine groepen (maximaal 8) en intensieve en deskundige begeleiding.
  • Geactualiseerd materiaal.
  • 1 keer werken met acteurs.
  • Veel praktijk oefeningen.
  • Interessante en actuele theorie.

Heeft u een vraag?

Vraag een brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

 

Heeft u een vraag?

Voor ons uitgebreide programma verwijzen we je graag naar de brochure die je kunt downloaden. Onze training behandelt essentiële en interessante onderwerpen, zoals conflicttheorie, groepsdynamiek en systeemdenken. Wat onze training uniek maakt is de praktische toepassing van deze theoretische kennis. De training wordt gegeven door zeer ervaren facilitators en mediators zodat zij als geen ander in staat zijn om de theorie te verdiepen en de praktische toepasbaarheid niet uit het oog te verliezen. Aansprekende, afwisselende en interessante praktijkvoorbeelden maken de theorie levendig. Wil je meer informatie neem contact met ons op en inschrijven kan via inschrijfpagina.

Heeft u een vraag?

Bestemd voor

Geschikt voor veel beroepsgroepen en verschillende soorten functies. U kunt daarbij denken aan advocaten, psychologen, managers, verzuimmanagers, notarissen, personeelsfunctionarissen, jeugdhulpverleners, teamcoaches. Wil je weten of de opleiding ook voor jou geschikt is, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met bespreken wat mogelijk is.

Heeft u een vraag?