Voorbereiding assessment met acteurs

Aantal dagen
1 dag

Data
neem contact met ons op voor informatie

Maximaal aantal cursisten
4 cursisten

Voorbereiding assessment met acteurs
Wilt u zich goed voorbereiden op het video- of live assessment van Intop? Dan is de Intensieve Voorbereiding Assessment iets voor u. In een groep van maximaal 5 mediators en 2 ervaren trainingsacteurs oefent u een hele dag met de verschillende competenties. Een ervaren trainer en mediator begeleidt deze dag. De trainer heeft een schat aan ervaring met het assessment en geeft u alle tips die u nodig heeft voor een succesvol assessment. De acteurs zijn getraind in de verschillende competenties en hebben veel ervaring bij het video-assessment.

Omschrijving
Iedere deelnemer aan deze dag geeft van tevoren zijn/haar ontwikkelpunten door en op basis daarvan bereiden de acteurs zich voor. Zo kan het zijn dat u gedurende de opleiding heeft gemerkt dat u het moeilijk vindt om de inhoud (conflictkwesties) te behandelen. De acteurs zorgen er in hun spel voor dat u dit al kunt oefenen tijdens deze intensieve voorbereidingsdag. De oefening kan indien u dat wilt worden stopgezet zodat u nogmaals kunt oefenen met wat u moeilijk vindt. Ons doel is dat u zo concreet mogelijk leert wat u nodig heeft voor het assessment van Intop.

De trainer geeft gerichte feedback over wat u kunt veranderen en verbeteren. Uiteraard kijken wij ook naar uw sterke punten. Zo krijgt u meer inzicht in de aspecten die u goed kunt en daar waar u zich kunt verbeteren. Aan het eind van de dag krijgt u de opgenomen video mee naar huis, zodat u uw sterke punten en ontwikkelpunten nog eens rustig kunt terugzien.

De competenties staan tijdens deze dag centraal. Ter voorbereiding op deze dag wordt verwacht dat u de competenties goed hebt doorgenomen, zodat u weet wat u moet doen om tot een voldoende score te komen. De intensieve voorbereidingsdag op het assessment staat grotendeels in het teken van oefenen. Wilt u meer weten over de Intensieve Voorbereiding Assessment, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen.

Groepsdeelname: mocht u zich met een groep van 4 of 5 deelnemers aanmelden dan is het mogelijk om een datum in overleg af te spreken. Voor meer informatie neem contact met ons op. Deze training is ook geschikt voor intervisiegroepen die met elkaar willen oefenen.

De Intensieve Voorbereiding Assessment wordt regelmatig gebruikt om in de ochtend te oefenen en in de middag een video op te nemen. Ook als u het assessment al heeft behaald, maar intensief wilt oefenen met gespecialiseerde acteurs dan kunt u deze dag volgen.

Data Voorbereiding assessment met acteurs

InhoudTijdens de vaardigheidsdag met acteurs leer je de praktische toepassing van het vak. Daarnaast levert deze dag je ook PE Punten op!

Uit welke onderdelen bestaat de dag?

  • Korte oefeningen met een paar interventies, zoals doorvragen, benoemen van ruziegedrag, het doorvragen op belangen en hoe breng je cliënten met elkaar in gesprek
  • Oefenmediation van 40 minuten met ruimte voor time outs
  • Feedback en nabespreking met trainer

Toelating
Een HBO/WO werk en/of denkniveau. Neem bij twijfel contact met ons op.

Voorbereiding • Lezen van mediationovereenkomst
• Bestuderen van competenties van Hugo Prein
• Lezen van artikel veelgemaakte fouten tijdens assessment
• Lezen boek Beroepsvaardigheden en Interventietechnieken van Hugo Prein
• Benoemen van leerpunten

Bestemd voor
Deze intensieve voorbereidingsdag met acteurs is geschikt als u zich wilt voorbereiden op het live of video assessment. Op basis van uw leervragen oefent u met de acteurs. U krijgt de video opname mee naar huis en u krijgt feedback van de begeleider.

Studieduur en kosten
1 dag van 9.00 – 17.00 uur

Wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze informatieavond. Wij organiseren deze iedere maand in Almere of Nijkerk.
Kosten
€ 595,- (vrijgesteld van btw)

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Voorbereiding assessment met acteurs

Alles wat je moet weten over de Voorbereiding assessment met acteurs
Ervaar de Voorbereiding assessment met acteurs

Studiegids ontvangen

"*" geeft vereiste velden aan

opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Eigenaar
Annemarie de Graaf

Start nu een proefles videoassessment 

Binnenkort beschikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: