Sparringpartner

Sparringpartner

Met de benen op tafel

Soms wil je niet een volledig coachtraject maar je wil liever af en toe je gedachten ordenen, een casus tegen het licht houden, sparren, informeel overleg, ook dat kan bij ons. Samen een kop koffie drinken, een rondje wandelen of met de benen op tafel. Onze professionele rol als gesprekspartner kan waardevol zijn om je gedachten te ordenen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Ook kun je denken aan een strippenkaart systeem zodat je bijvoorbeeld iedere maand een gesprek kan hebben. Afhankelijk van het onderwerp kun je een van ons inschakelen. Vragen die zich hier goed voor lenen zijn:

  1. Hoe kan ik zorgen voor meer afwisseling in mijn trainingen en workshops.
  2. Op welke manier kan ik omgaan met diverse situaties in trainingen en workshops.
  3. Als (startend) mediator of coach heb je soms behoefte aan een deskundige sparringpartner over diverse situaties.
  4. Een leidinggevende wil een keer per maand sparren over de zaken waar zij mee te maken heeft, iemand met afstand van de organisatie. Gewoon om te kijken of zij nog op de juiste weg bezig is.

Wil je overleggen over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om er voor te zorgen dat er bij ons als mediators, advocaten, coaches en trainers geen blinde vlekken ontstaan of een voorkeur ontwikkelen voor een bepaalde aanpak zitten wij ook regelmatig met elkaar om tafel, zoomen wij met elkaar en gaan we regelmatig met elkaar een hapje eten. Zo houden we onszelf en elkaar scherp, de een hoort soms iets wat de ander niet hoort en zo kom je met elkaar tot nieuwe inzichten. Dat wat wij als heel waardevol en heel gezellig beschouwen gunnen wij jou ook.

Aarzel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie. Misschien kunnen wij iets voor jullie betekenen.

               Korte review van een sparring partner