Individuele coaching

Individuele coaching

Bij Therra vinden wij dat coaching, net als mediation, een vak is dat expertise vereist. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren coaches die gespecialiseerd zijn in individuele coaching en teamcoaching. Individuele coaching draait om tweegesprekken waarin wij door gerichte vragen de ander inzicht verschaffen in denk- en gedragspatronen. Wij gaan in gesprek over intrinsieke drijfveren en stimuleren het benutten van kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat er een gedegen intakegesprek plaatsvindt om te onderzoeken wat wij kunnen betekenen en om gezamenlijk een doel te bepalen. Wie zijn wij? Krisja Abelman, Annemarie de Graaf en Elsbeth van Riessen. Verder hebben wij een uitgebreid netwerk van coaches met wie we regelmatig samenwerken in losse projecten.

Waar kun je aan denken?

  1. Ik vind het moeilijk om grenzen te stellen, daardoor zeg ik geen nee en heb ik uiteindelijk altijd weer te veel werk.
  2. Ik ben een startend ondernemer en ik weet niet goed waar ik mee bezig ben, ik heb het gevoel dat ik maar wat doe.
  3. Ik ben mediator in echtscheidingszaken en ik vind het vaak moeilijk om mijn neutraliteit te behouden, daardoor kost het mij heel veel energie.

Korte review van een coach klant

Bij teamcoaching spelen andere zaken een rol. Meer informatie over teamcoaching vind je op onze teamcoachingspagina. Naast individuele coaching kun je bij ons ook terecht voor het regelmatig sparren over zaken. Voorbeelden daarvan vind je op ons pagina sparren.