Haal meer uit het werken met acteurs en rollenspellen

Kosten
€ 750,- (vrijgesteld van BTW)

Data

Locatie
Nijkerk of Almere

Aantal dagen
2 dagen

Bestemd voor
HBO/WO werk- en/of denkniveau

Maximaal aantal cursisten
5 cursisten

Haal meer uit het werken met acteurs en rollenspellen
‘Ik ben Piet en ik verwacht van de training dat ik beter feedback kan geven, maar ik heb een hekel aan rollenspellen. Die werken voor mij niet’. Een herkenbare openingszin van een cursist?

Omschrijving
De trainer komt na afloop van een rollenspel aanlopen bij een groep en merkt dat het rollenspel anders is opgevat dan de bedoeling was.

‘Ik vind dat het heel goed ging’. ‘Ik zou het zelf niet beter kunnen’. De feedback van een cursist is soms te kritisch, soms te algemeen en soms te positief. 

Situaties die voor trainers herkenbaar zijn en waarop we in de training ‘haal meer uit het werken met acteurs en rollenspellen’ nader in zullen gaan. Indien er voldoende budget beschikbaar is dan is het werken met acteurs een meerwaarde in uw training of presentatie. In de training gaan we aandacht besteden aan de samenwerking tussen acteurs en trainers.

Inmiddels zijn er al diverse boeken over geschreven, maar de ervaring leert dat het werken in een groep met trainers en het toe te passen in de praktijk een grote meerwaarde heeft. Daarom ook deze praktijkgerichte training. Het programma beslaat twee dagen, waarbij de rollenspellen op de eerste dag centraal staat alsmede de voorbereiding op het werken met acteurs. De tweede dag is een acteur aanwezig en gaan we met praktijk oefeningen aan de slag. Deze worden in de tussenliggende periode voorbereid. Via onze online leeromgeving kunt u ervaringen met elkaar uitwisselen en ziet u verschillende voorbeeld filmpjes met goede en minder goede voorbeelden.

Het programma van 2 dagen bestaat uit de navolgende onderwerpen:
• Verschillende soorten rollenspellen.
• Het schrijven van een rollenspel: waar moet deze aan voldoen?
• Hoe kan een trainer een rollenspel aantrekkelijk maken?
• Het in de rol helpen van een cursist die de rol speelt.
• Reflecteren op basis van een rollenspel en het geven van feedback.
• De rolverdeling tussen trainer, acteur en deelnemers.
• De voorbereiding van de trainer met de acteurs. Afstemmen van verwachtingen.
• De praktijk: het werken met acteurs.

Data training workshops

Inhoud

Toelating

  • Telefonisch intakegesprek
  • Deze training kan ook als incompany worden gevolgd. Deze wordt dan op maat gemaakt. Neemt u hiertoe contact met ons op voor verdere informatie.

Bestemd voor

  • Startende trainers
  • Ervaren trainers
  • Trainingsacteurs

Studieduur en kosten

De opleidingsduur is 2 dagen van 09.30 uur – 16.30 uur in Almere of Nijkerk.

Wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze informatieavond. Wij organiseren deze iedere maand in Almere of Nijkerk.
Kosten
€ 650,- (vrijgesteld van BTW)

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Data training werken met acteurs en rollenspellen

Training Workshops

Alles wat je moet weten over de Training Workshops
Ervaar de Training over Workshops

Studiegids ontvangen


 opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Eigenaar
Annemarie de Graaf

Inschrijven voor Training Workshops

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start nu een proefles Training Workshops

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: