Groepsdynamica

Kosten
€775,- (vrijgsteld van BTW)

PE Punten MfN

Locatie
Nijkerk

Aantal dagen
1 dagen

Bestemd voor
HBO/WO werk- en/of denkniveau

Maximaal aantal cursisten
5 cursisten

Groepsdynamica
Dagelijks begeeft u zich in groepen. Dat kan zijn op uw werk, in uw familie of met buren. Iedere groep heeft zo zijn eigen dynamiek. Hoe kan het dat u zich in de ene groep meer op uw gemak voelt dan in een andere groep? Heeft u zich wel eens verbaasd over de verandering in sfeer door de komst van een nieuwe manager? Bent u soms geschokt door een verhaal in de krant over pesten op het werk en vraagt u zich af hoe dat kan? Kortom vragen uit de praktijk.

Omschrijving
Annemarie de Graaf is sociaal psycholoog en heeft zich tijdens haar studie en ook daarna verdiept in groepsgedrag en de dynamiek die er in groepen speelt. Zij is daarnaast ook praktijkdeskundige en heeft de theorie altijd in de praktijk kunnen brengen. Inmiddels heeft zij ruim 20 jaar ervaring als trainer en heeft zij gewerkt met de meest uiteenlopende doelgroepen, van jonge studenten en advocaat stagiaires tot en met groepen collega’s van slecht functionerende afdelingen en groepen waarbij de deelnemers elkaar totaal niet kenden. In haar eigen praktijk kon zij kortom dagelijks de theorie van groepsdynamiek toepassen. Heeft zij ooit gewerkt in ‘de perfecte groep’? Daar zal zij u meer over vertellen in dit college.

Data Groepsdynamica

Inhoud
In dit college gaat zij dieper in op groepsgedrag, de invloed van een paar mensen in de groep, de besluitvorming in groepen en de vraag: ‘bestaat de perfecte groep’? Dit alles op basis van aansprekende en actuele voorbeelden, filmmateriaal en theorie van diverse wetenschappers. Frans de Waal komt aan de orde, met zijn onderzoek naar apen en groepsgedrag. Prachtige beelden uit diverse films komen langs. In dit college gaan we in op vragen uit de zaal, en bent u verzekerd van prikkelende discussies.

Doelgroep

Dit college is geschikt voor een brede doelgroep. U kunt daarbij denken aan docenten, managers, leidinggevenden, trainers, teamcoaches en mediators die conflicten begeleiden in groepen.
Bij twijfel: neem contact met ons op

Bestemd voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lacinia mauris est, sed luctus nisl tempor quis. Vivamus maximus dolor eu leo suscipit aliquam. Integer eget tellus nec quam auctor hendrerit ultrices nec odio. Aenean ac vulputate quam, congue viverra quam. Nullam a purus vel mi ultricies lobortis. Praesent fringilla, purus et consectetur iaculis, lorem dolor pretium dolor, in congue dolor neque non metus. Donec feugiat lacinia luctus. Phasellus eget neque blandit, hendrerit ex in, venenatis sem.

Studieduur en kosten

2 dagen (exclusief voorbereidingstijd van ongeveer 4 uur). Van 9.30 – 16.30 uur in Nijkerk of Almere.
Kosten
Voor twee dagen zijn de kosten: € 775,-

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Volgende opleiding Groepsdynamica

Opleiding Groepsdynamica

Alles wat je moet weten over de Opleiding Groepsdynamica
Ervaar het college Groepsdynamica

Studiegids ontvangen


 opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Eigenaar
Annemarie de Graaf

Inschrijven voor Groepsdynamica

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start nu een proefles Groepsdynamica

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: