Video assessment

Kosten
1 DVD € 415,- (vrijgesteld van BTW)
2 DVD’s € 780,- (vrijgesteld van BTW)

Data
13 februari 2023
12 mei 2023

Locatie
Almere

Aantal uren
1,5 uur

Bestemd voor
mediators

Maximaal aantal cursisten
5 per dag

Video assessment
Heeft u een basisopleiding mediation gevolgd en wilt u de volgende stap zetten. Om ingeschreven te kunnen worden in het register van de Mediators Federatie Nederland (MfN) dient u een assessment met goed gevolg te hebben afgelegd.

OmschrijvingDit kan via een live assessment (zie voor alle informatie www.mediationtoets.nl) of via een video assessment. Wij begeleiden het maken van een video assessment en zijn daarin inmiddels zeer gespecialiseerd. Als u dit bij ons laat doen heeft dat een aantal voordelen:
• Een hoog slagingspercentage.
• Acteurs die getraind zijn en op de hoogte zijn van de competenties.
• Wij hebben goede apparatuur die zorgen voor een mooie en goed verstaanbare opname.
• Wij zorgen voor een prettige en rustige ruimte zodat u zich kunt concentreren op de mediation.
• Wij zorgen voor een rollenspel van uw voorkeur (familiegeschil, burenconflict, zakelijk of arbeidsconflict)
• Na afloop van de mediation bespreken wij na. U krijgt de opname toegestuurd, zodat u in alle rust de video kunt bekijken en definitief beslist of u de dvd/video wilt laten opsturen door ons.
• Wij zorgen dat de video, een korte omschrijving van het geschil en de acteursverklaring wordt opgestuurd naar Intop.

U kunt samen met de trainer bespreken of de video geschikt is om op te sturen.

Indien u interesse heeft maar zijn alle data vol of wilt u met een groep een hele dag plannen, neem dan contact op met ons. Wij zoeken altijd naar oplossingen op maat.

Indien u twee video opnames wilt laten maken dan kan dat op een dag, maar ook op twee verschillende dagen. U kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. De korting geldt alleen bij gelijktijdige inschrijving voor twee video’s.

Toelating
Om het videoassessment af te kunnen leggen, dient eerst de Basisopleiding Mediation afgelegd te worden. Neem bij twijfel contact met ons op.

Bestemd voor
Als u een video opname wilt maken welke geschikt is om op te sturen aan Intop (www.mediationtoets.nl). Wij regelen het opsturen van de video nadat u heeft besloten dat u deze wilt opsturen.

Studieduur en kosten
1,5 uur. Tijdstip hoort u na inschrijving. U kunt voorkeur opgeven voor ochtend of middag. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de deelnemers.

Kosten
Voor 1 dvd € 410,- (vrijgesteld van BTW)
Voor 2 dvd’s € 775,- (vrijgesteld van BTW)

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Ik heb bij Therra een aantal vaardigheidstrainingen gedaan en ook de uiteindelijke (succesvolle!) “DVD assessment” opgenomen.
Annemarie heeft bij dat proces een belangrijke rol gespeeld. Zij traint en coacht je naar een hoger peil. Ik heb echt veel geleerd en kan dat nu ook praktisch toepassen. Therra, met de jarenlange praktijkervaring van Annemarie kenmerkt zich door goed georganiseerde bijeenkomsten gericht op resultaat. De trainingen zijn efficiënt en in een plezierige omgeving. Door de kleine groepen en gelijkgestemden ontstaat er een leuke en constructieve sfeer om in te oefenen. – Wim Span, Directeur  VNAB

Ik heb Therra opleidingen ervaren als een kleinschalig opleidingscentrum waar persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Annemarie is zeer vakkundig en ‘to the point’. Dankzij heel gerichte en toepasbare tips ben ik inmiddels geslaagd als MfN registermediator. De oefendagen zijn prima geregeld en ik heb dan ook geen enkele kritische noot over Therra. Top! – Paul de Ruiter

De jarenlange ervaring van Annemarie de Graaf wordt in deze opleiding en voorbereiding voor de examens goed ingezet. De gedrevenheid en de rust die zij neerlegt bij haar cursisten straalt vertrouwen en degelijkheid uit. Haar positief kritische houding, zonder afbreuk te doen aan ieders kwaliteiten en achtergrond, draagt bij aan het uiterste uit jezelf te halen! – Chantal Borghuis

Therra Slide 4

Data Video assessment

1
december
28
december

Video Assessment

Alles wat je moet weten over het Video Assessment
Ervaar het Video Assessment

Leer uw docent kennen

Acteur
Suus Broekhuijsen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: