Combinatiedag oefenen en videoassessment met acteurs

PE Punten MfN
3

Aantal dagen
1 dag

Eerstvolgende datum
wordt op maat gepland

Maximaal aantal cursisten
2 cursisten

Combinatiedag oefenen en videoassessment met acteurs
De laatste stap op weg naar inschrijving in het register van de Mediators Federatie Nederland (MfN). Hiertoe moet u de Kennistoets doen en een assessment. Bij ons kunt u zich op verschillende manieren voorbereiden op het assessment. Een van de manieren is een combinatie dag. In de ochtend oefent u intensief met acteurs om de laatste puntjes op de i te zetten en in de middag neemt u een video op. Dit doen wij met maximaal 2 mensen, zodat u alle persoonlijke aandacht krijgt welke nodig is om u goed voor te bereiden.

Omschrijving
Wij vragen u van tevoren welke vaardigheden u in de ochtend wilt oefenen zodat de acteurs zich daarop kunnen voorbereiden. Wij hebben van tevoren contact met elkaar om dit nader te bespreken. Cursisten oefenen regelmatig met de navolgende vragen:
• Hoe kan ik de communicatie tussen beide cliënten op gang brengen?
• Hoe zorg ik ervoor dat ik in 40 minuten ook de belangen op tafel krijg?
• Welke vragen kan ik stellen zodat er onderling meer begrip ontstaat?
• Op welke manier kan ik voor structuur in het gesprek zorgen?

Als wij uw vragen en wensen hebben ontvangen dan sturen wij u van tevoren waar mogelijk al wat extra materiaal ter voorbereiding. Op deze manier haalt u het maximale uit de voorbereiding.

Wij hebben inmiddels vanaf de oprichting van Therra ervaring met video assessments en ook zijn al onze acteurs zeer ervaren.

Wilt u geen combinatie dag dan hebben wij ook een losse mogelijkheid voor het opnemen van een video assessment of een intensieve oefendag met acteurs zonder video opname. Weet u niet precies of u inmiddels voldoet aan de eisen die voor het assessment worden gesteld, dan is onze vaardigheidsdag de manier om daar achter te komen.

Twijfelt u wat in uw situatie het beste is neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Data videoassessment

Inhoud
Deze dag staat in het tekenen van oefenen als voorbereiding op het assessment. De trainer geeft een korte toelichting op de competenties en het scoringsformulier. Iedere cursist krijgt 40 minuten de gelegenheid om een oefenmediation te doen. De andere deelnemers en de trainer geven feedback.

Toelating
Om de combinatiedag oefenen met acteurs en videoassessment te volgen moet eerst:

  • de Basisopleiding Mediation afgerond zijn.

Neem bij twijfel contact met ons op.

Bestemd voor
Wilt u en oefenen en een video assessment opnemen dan is deze dag daarvoor geschikt. In de ochtend oefent u met de acteurs aan de door u vooraf geformuleerde leerpunten. In de middag krijgt u de gelegenheid tot het maken van een video assessment.

Studieduur en kosten
1 dag van 9.30 uur – 16.30 uur

Wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of overleg. 
Kosten
€ 105,- (vrijgesteld van BTW)

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Data combinatiedag oefenen met acteurs  en videoassessment


10 juli 2017 VOL

Nieuwe data volgen spoedig

Combinatiedag oefenen met acteurs en videoassessment

Alles wat je moet weten over de combinatiedag

Studiegids ontvangen

"*" geeft vereiste velden aan

opleiding mediation

Leer uw acteurs kennen

Acteur
Suus Broekhuijsen

Start nu een proefles videoassessment

Binnenkort beschikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: