Individuele coaching

Kosten
Gratis intake
Offerte op maat

Voor wie

Locatie
in overleg

Aantal dagen
Nvt

Bestemd voor
HBO/WO werk- en/of denkniveau

Maximaal aantal cursisten

Individuele coaching
Geeft u regelmatig workshops of trainingen, maar heeft u behoefte aan ondersteuning?

Omschrijving
Herkent u zich in het volgende:
• Er ontbreekt iets aan mijn training, maar wat?
• Ik kom tijd tekort voor mijn verhaal, of juist voor vragen uit de zaal.
• Ik ben het trainersvak ingerold, maar ik wil meer basiskennis.
• Wat doe ik met een groep die zich gestuurd voelt en weinig gemotiveerd is?
Therra Opleidingen kent de praktijk van het trainen door en door en kan precies de ondersteuning bieden waar u naar op zoek bent in onze Individuele Coaching voor Trainers.

U als trainer

Trainer zijn is een bijzonder boeiend vak met onverwachte uitdagingen. Wilt u graag begeleiding als trainer, dan kunt u hiervoor terecht bij Therra Individuele Coaching voor Trainers. In een individueel coachingsgesprek inventariseren we waar u als trainer tegenaan loopt. In overleg stellen wij een plan op dat afhankelijk is van de vraag/vragen die u heeft.

Trainer zijn is een bijzonder boeiend vak met onverwachte uitdagingen. Wilt u graag begeleiding als trainer, dan kunt u hiervoor terecht bij Therra Individuele Coaching voor Trainers. In een individueel coachingsgesprek inventariseren we waar u als trainer tegenaan loopt. In overleg stellen wij een plan op dat afhankelijk is van de vraag/vragen die u heeft.

Sommige vragen richten zich meer op de ontwikkeling van uzelf als trainer. Hoe kun je bijvoorbeeld het beste samenwerken met een co-trainer? Hoe ga je om met vragen waarop je het antwoord niet direct weet? Ook als u meer inzicht wilt krijgen in uw eigen stijl van training, is de individuele coaching van Therra geschikt voor u.

De begeleiding van Therra

Onze begeleiding kan op verschillende manieren plaatsvinden. Op ons kantoor in Almere, per email, via skype, maar ook het bijwonen van een training behoort tot de mogelijkheden. De lengte van onze begeleiding en de wijze waarop die vorm krijgt, wordt in overleg met u vastgesteld.

Wij begeleiden u in het zoeken naar de juiste balans tussen kennisoverdracht en trainersvaardigheden. Wij kunnen u leren hoe u tijdens de training oog blijft houden op de inbreng en ontwikkeling van uw cursisten. Ook geven wij aandacht aan het omgaan met de groep en de groepsdynamiek. Zo weet u beter wat u kunt doen met een groep waarin niet iedereen even gemotiveerd is, of hoe u kunt reageren bij laatkomers en vroege vertrekkers.

Therra ondersteunt u om als trainer het beste uit uzelf te halen.

Aanpassen van bestaande trainingen

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig bestaande trainingsprogramma’s onder de loep genomen om te kijken waar mogelijkheden zijn tot verdieping, verbetering of verandering. Programma’s en oefeningen die al enige jaren worden gehanteerd zijn vaak toe aan verandering. Het gevaar van trainingen die al lang meegaan is dat de trainer op de automatische piloot gaat trainen. Soms is het lastig om vanuit een bestaand programma iets geheel nieuws te bedenken. Samen met u gaan wij daarmee aan de slag. Dit soort trajecten kan ook plaatsvinden met een aantal mensen. Een frisse blik van buiten kan een grote impuls zijn voor een nieuwe training.

Individuele Coaching voor Trainers
Wilt u weten of uw vraag zich leent voor individuele coaching, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch of in een mondeling gesprek kunnen wij dit bespreken. Aansluitend maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor een coachingstraject.

Toelating

Een HBO/WO werk en/of denkniveau. Neem bij twijfel contact met ons op.

Bestemd voor

Trainers, ontwikkelaars, workshopbegeleiders. 

Kosten

Voor een offerte op maat en nadere informatie kun je contact met ons opnemen. 

Wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 
Kosten
Wij maken een offerte op basis van een intakegesprek.

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Volgende Individuele coaching

opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Eigenaar
Annemarie de Graaf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: