Alle opleidingen

Mediation opleidingen

Therra verzorgt sinds 2010 mediationopleidingen. Een stevig fundament voor de beroepspraktijk van mediators vormt onze Basisopleiding Mediation, erkend door de Mediators Federatie Nederland (MfN). De basisopleiding is een opleiding die u opleidt tot mediator, maar steeds vaker wordt deze opleiding ook gezien als een goede basis voor managers en leidinggevenden. Iedereen die in zijn werk te maken krijgt met conflicten zal deze opleiding als zeer waardevol beschouwen.

Opleidingen Mediation
Psychologie opleidingen

Trainingen over psychologie

Annemarie de Graaf is psycholoog en zij ontwikkelt vanuit haar kennis verschillende trainingen. Op dit moment zijn de meeste trainingen op basis van maatwerk en incompany opleidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Train de Trainer

Trainingen geven is een prachtig maar ook complex vak. U werkt aan de ontwikkeling van uw cursisten, maar heeft u ook voldoende tijd, rust en inzicht voor uw eigen ontwikkeling? Therra ondersteunt uw ontwikkeling als trainer met onze Train de Trainer opleidingen en helpt u naar een hoger niveau.

Train de Trainer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: