Werken met beeldmateriaal

Kosten
€ 750,- (vrijgesteld van BTW)

Data

Locatie
Nijkerk, Almere of Utrecht

Aantal dagen
2 dagen

Bestemd voor
HBO/WO werk- en/of denkniveau

Maximaal aantal cursisten
12 cursisten

Werken met beeldmateriaal
Een kennismakingsrondje door middel van het maken van een tekening. Een filmfragment welke draait als de groep binnenkomt. Een YouTube film in het kader van oordelen op basis van weinig informatie of het werken met Graphics. Verschillende manieren om de aandacht te trekken en het voorstellingsvermogen van de deelnemers aan te boren.

Omschrijving
Naast gesproken taal zou beeldmateriaal een vast onderdeel moeten zijn van een training. Toch hebben veel trainers nog een drempel om meer gebruik te maken van beeldmateriaal. Daardoor zien we regelmatig de bekende fragmenten die inmiddels bij de deelnemers al bekend zijn en daardoor weinig effect sorteren. Hoe kunnen trainers op een andere manier gebruik maken van beeldmateriaal. In onze training komen de navolgende onderwerpen aan bod:• Wat is het doel van de training?
• Op welke manier kan een beeld iets toevoegen aan gesproken taal?
• Hoe vind je het juiste beeldmateriaal passend bij een opdracht of onderwerp?
• Werken met foto’s en wat voor soort foto’s werken het beste?
• Een grafische metafoor, ook wel genoemd idea mapping. Wat is het en hoe kan er gebruik van worden gemaakt.
• Technische aspecten: hoe knip ik een deel uit een film, tekenen, auteursrechten, maken van een instructiefilm.
• Zelf een onderdeel maken met gebruik van beelden.

De training is praktisch van opzet met gebruik van beelden op allerlei verschillende manieren gepresenteerd. Op die manier krijgt u zelf meteen een idee wat het effect kan zijn en wat de voordelen en nadelen zijn. Na afloop van de eerste dag gaat u met de verworven kennis direct aan de slag. In de tussenliggende periode heeft u voldoende tijd om via de online omgeving informatie met elkaar uit te wisselen, vragen te stellen en uw eerste ideeën aan elkaar te presenteren en daarop feedback te krijgen. Op basis van de input van alle deelnemers wordt de tweede trainingsdag vormgegeven. Afhankelijk van uw vragen, wensen en behoeften wordt het programma nader ingevuld.

Data werken met beeldmateriaal

Inhoud
volgt spoedig.

Toelating

Een HBO/WO werk en/of denkniveau. Neem bij twijfel contact met ons op.

Bestemd voor


Studieduur en kosten

Totaal dagen. I

Wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Kosten
€ 750,- (vrijgesteld van BTW)

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Volgende Werken met beeldmateriaal

Werken met beeldmateriaal

Alles wat je moet weten over Werken met beeldmateriaal
Ervaar het werken met beeldmateriaal

Studiegids ontvangen


 opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Eigenaar
Annemarie de Graaf

Inschrijven voor Werken met beeldmateriaal

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start nu een proefles Werken met beeldmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: