Co

Collegereeks

Kosten
€150,- (vrijgsteld van BTW)

Startdatum
1 juni 2017

Locatie
Almere

Aantal dagen
16.00 – 19.00 uur

Onderwerp
Bestaat de perfecte doelgroep

Maximaal aantal deelnemers
20 deelnemers

Collegereeks
Altijd al geïnteresseerd geweest in gedrag van mensen, hoe we worden beïnvloed, wat betekenen emoties, ontwikkeling van kinderen. Kortom alledaagse onderwerpen vanuit de Psychologie. Wij zijn al lange tijd bezig om een mooi aanbod te verzorgen voor verschillende doelgroepen die in hun werk te maken hebben met mensen en gedrag. Onderstaande situaties horen wij in de praktijk van onze cursisten, van onze cliënten en vanuit ons netwerk.

Bestaat de perfecte doelgroep
Annemarie de Graaf is sociaal psycholoog en heeft zich tijdens haar studie en ook daarna verdiept in groepsgedrag en de dynamiek die er in groepen speelt. Zij is daarnaast ook praktijk deskundige en heeft de theorie altijd in de praktijk kunnen brengen. Inmiddels al weer 20 jaar werkzaam als trainer voor een zeer brede doelgroep. Jonge studenten die wilden weten hoe zij zich konden voorbereiden op hun loopbaan. Advocaat stagiaires die verplicht de beroepsopleiding moeten volgen. Incompany opleidingen met als doel om de samenwerking te verbeteren. Open inschrijvingen waarbij de deelnemers elkaar niet kennen en werkzaam geweest in verschillende organisaties. Kortom de theorie gekoppeld aan haar eigen praktijk. Heeft zij gewerkt in de perfecte groep? Daar zal zij u aan de hand van theorie, discussie en beelden meer over vertellen in dit college.
Dit college is geschikt voor een brede doelgroep. U kunt daarbij denken aan docenten, managers, leidinggevenden, trainers, teamcoaches en mediators die conflicten begeleiden in groepen.
Datum: 1 juni 2017
Locatie: Almere, Places to work
Tijd: 16.00 – 19.00 (met broodjes)

Breinprincipes en beelden
Paul van Rompu van Ziezo en Co zal dit beeldende college verzorgen. In dit interactieve college krijgt u praktische handvatten om audiovisuele middelen tijdens training, teamcoaching en presentaties in te zetten. We doen dit aan de hand van een tweetal breinprincipes, namelijk focus en emotie. In dit college werken we met generieke (youtube filmpjes) en specifieke (methodische) beelden.
Na afloop weet u meer over:
• de twee breinprincipes focus en emotie.
• het gebruik van beeld en hoe u dit specifieker en effectiever kunt inzetten tijdens een training, coaching en/of bijeenkomst.
Stuur ons van tevoren een link van een fragment wat u waardevol vindt en u aanspreekt. Wij maken op basis van de ontvangen fragmenten een keuze om deze te gebruiken tijdens ons interactieve college.
Datum:
Locatie: Utrecht
Tijd: 16.00 – 19.00

Trauma en hechting
Pauline Brombacher is psycholoog en mediator. Zij is onder andere gespecialiseerd in behandeling van trauma. In dit college neemt zij u mee wat de specifieke kenmerken zijn van trauma’s, op welke manier onverwerkte trauma’s het leven van mensen kan beïnvloeden en op welke manier trauma’s behandeld kunnen worden. Op soms onverwachte momenten in het leven kunnen deze onverwerkte trauma’s een rol gaan spelen. Tijdens een echtscheiding, een relatie die niet goed loopt, problemen op het werk, een ruzie in de familie etc. Heeft u hier in uw werk mee te maken of vindt u het gewoon een interessant onderwerp kom dan zeker langs.
Datum:
Locatie: Utrecht
Tijd: 16.00 – 19.00 uur

Doelgroep

Voor deze opleiding zijn geen specifieke toelatingseisen vastgesteld.
Doelgroep: coaches, mediators, advocaten, mensen werkzaam in gezondheidszorg, managers en een ieder die werkt met mensen en werkt in groepen. Bij twijfel: neem contact met ons op

Studieduur en kosten

1 dag van 16.00 – 19.00 uur in Almere met broodjes tussendoor en na afloop gelegenheid om na te praten.
Kosten
De kosten voor deze opleiding bedraagt € 150,-

Locatie
Wisselend maar altijd goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid

Ervaringen 

Annemarie weet telkens weer een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voelde en niet bang was fouten te maken. Juist daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat ben. Ze is kundig en geeft vertrouwen. Ze maakt je bewust van je kracht zodat je van daaruit verder kunt groeien. Inspirerend! – Wendy Schoegje, MfN Registermediator, www.WS-mediation.nl

Therra heeft mij mijn doel verwezenlijkt om MfN mediator te mogen zijn ondanks mijn stotter problematiek. Door Annemarie haar persoonlijke begeleiding en training heb ik dankzij haar mijn registratie Register Mediator. Tot vandaag de dag ben ik haar hier dankbaar voor, je kan geschikt zijn als mediator, maar zonder certificaat heb je niks in handen. Mede door haar inzet en de goede prijs kwaliteit verhouding is 1,5 uur in de auto naar Putten de moeite waard. Bij Therra bereik jij jouw doel en dat is wat telt. – Angelien Bolsenbroek, Excellent Mediation Santpoort Zuid

Volgende Collegereeks

Collegereeks

Alles wat je moet weten over de Collegereeks
Ervaar de Collegereeks

Studiegids ontvangen


 opleiding mediation

Leer uw docent kennen

Trainer
Pauline Brombacher
Eigenaar
Annemarie de Graaf

Inschrijven voor een Collegereeks

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start nu een Collegereeks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: