Wat kost een mediation opleiding?

Bij Therra kunt u terecht voor een mediation opleiding voor een scherpe prijs. Het komt niet vaak voor dat een opleiding voor een scherpe prijs wordt geboden, maar wel nog van goede kwaliteit is. Bij Therra is dit wel het geval. Een goede kwaliteit opleiding hoeft niet duur te zijn.

Het is een korte opleiding. De opleiding duurt in totaal 10 dagen. Er kan gekozen worden om dit in losse dagen te doen of in dagen van 2. Therra geeft ook een intensieve cursus, deze intensieve cursus vindt plaats in het najaar in Sicilië. De laatste 2 dagen van deze intensieve cursus zal echter wel in Nederland plaats vinden.

Therra stelt kwaliteit boven kwantiteit. De opleiding is niet heel erg lang, maar de tijd dat u aanwezig bent is voor Therra erg belangrijk. In de opleiding mediation leert u veel en zit u nooit stil. Therra beschikken over verschillende docenten die geregistreerd zijn bij het CRKBO en hebben veel werkervaring in dit beroep. Vanwege de kleine groepen die we aanhouden, kunnen we erg veel persoonlijke aandacht geven aan de aanwezigen.

Hoeveel kost de mediation opleiding

In vergelijking tot andere opleiding, is Therra erg duur. U betaald 3595 euro voor de mediation opleiding bij Therra. Dit bedrag is vrijgesteld van btw en inclusief koffie en thee. In het bedrag zit een boekenpakket ter waarde van 152 euro. Bij andere opleidingsinstanties zou u een prijs moeten betalen voor de opleiding zelf en moet u ook nog zelf een boekenpakket moeten betalen. Therra is zeer voordelig.

Er zijn veel voordelen aan de opleiding mediation. Het volgen van de opleiding mediation bij Therra is nog voordeliger. Na de opleiding mediation bij Therra bent u veel wijzer op het gebied van conflicten. De kwaliteit van mediation ligt hoog en de prijs niet. De prijs ligt laag, zodat iedereen de opleiding kan volgen.

Meer informatie over mediation opleiding? Neem een kijk op onze site.

Leave a comment